Retül 3D Motion Capture Bikefit


Cycling Studio arbejder med Retül Bikefit, der er ét af verdens mest anerkendte systemer til Bikefit, som bruges over hele verden af professionelle Bikefittere. De fleste af de store cykelhold bruger Retûl bikefit men det betyder ikke at motionscyklisten ikke har glæde og behov for bikefit.

Retül bikefit - Opnå det optimale resultat.

Vi er ét af Danmarks førende Retül testcentere - og Retül er det mest præcise og anerkendte værktøj til brug for bikefitting af atleter, i både cykling, triathlon og MTB. 
Med Retül måles du på cyklen og under bevægelse - i 3D motion capture.

Vi har erfaringen og arbejder med alle niveauer af cyklister/atleter, så uanset hvad dit mål er - og uanset om du kører på vejen eller i terræn kan vi hjælpe dig.

Hvorfor bruge dynamisk positionering i 3D? 

Det er vigtigt at vi laver testen mens du kører på cyklen, så vi på den måde kan simulere den oplevelse du har når du kører ude på landevejen eller i skoven.
Det system vi bruger - Retül - måler rytterens bevægelse på cyklen som en sekvens over tid i 3D – og med det nye software, kan vi modtage live tracking af selve fittet. Det gør at vi får helt præcise udmålinger, der gør vores rettelser og fit til nogle af verdens bedste.


Retül bikefit delt op i processer.

Samtale, fysik og synergi. 

Vi starter fittet med en samtale om nuværende kørestilling på cyklen, om tidligere skader og om målsætninger for det kommende år. Derefter gennemgår vi nogle fysiske test for at finde ud af hvor stærk og flexsibel du er, og ud fra det kan vi vurdere hvor aggressivt vi kan sætte dig op.

Selve fittet i praksis.

I praksis forgår fittet på cyklen, i bevægelse med beslastning. Vi sætter dig op med en række sensorer på begge sider af din krop, og begynder der efter at tage live målinger via vores Retül Motion Capture tracker og software. Ud fra den 3D måling systemet fortager, sammensat med de watt der trædes under fittet, for vi din nuværende position på cyklen, og kan derfra arbejde frem imod den optimale position for dig.

Afslutning og resultat.

Du forlader ikke Cycling Studio, uden at din cykel er indstillet i den optimale position ud fra analyserne og vores dialog under fittet.

For os er det ekstremt vigtigt, at Du er med i selve fittet, og at vi for forklaret dig hvordan din krop reagere på de ændringer vi fortager os. Vi kan som fitter ikke ”mærke” hvordan indstillingerne føles, men kan kun se hvordan der ser ud og arbejde ud fra erfaring og Retül Software.

Udover din færdigt indstillet cykel, for du også tilsendt via mail, en rapport om selv fittet. I denne rapport finder du analyserne vi har fået fra Retül Software, før og efter billeder, og målene på din cykel.
Disse mål kan du selv bruge, hvis du f.eks. skal ud og rejse og leje cykel, så kan du indstille cyklen efter disse mål, så du opsætning bliver så tæt som muligt på dit eget set up. Alt dette arkivere vi selvfølgelig også som backup.

Et bikefit som dette tager ca. 2 timer, alt efter hvor mange ændringer vi skal fortage

Du kan booke din tid her:

Du kan se en video af hele processen her:

Priser på bikefit:

Retül 3D Bikefit Kr. 2.000
   
Retül Müve 3D Bikefit, på vores Müve bike: Kr. 1.500
Samlet Müve og opfølgende Bikefit: Kr. 2.500

 

Retül Müve bikefit.

På vores Müve bike, kan du blive bikefittet inden købet af en ny cykel. Vi fitter dig på vores Müve, vi hjælper dig med at finde den rigtige ramme, styr, frempind etc. Vi fitter dig på din nye cykel.

Se mere via dette link:

Müve indstillingscykel

Kontakt os på  tlf. 7025 9025 for yderligere spørgsmål eller reservation af en tid, og hvis ikke er muligt at reservere en tid på det ønskede tidspunkt, så kontakt os, så skal vi se om vi kan få booket det for dig.

 

Info efter bestilling af Retül Bikefit:

 

Til et Retül Bikefit hos os skal du huske at medbringe:

-Cykel (Glæder ikke Müve-Fit)

-Cykelsko (Hvor alle skruer er intakte)

-Korte cykelbukser, helst med seler

-Cykeljersey/Svedtrøje, (Gerne uden ærmer, og ellers bare tætsiddende)

-Rene strømper, da vi også skal gennemgå dine fødders posotionering

Alt tøj skal sidde tæt, og det er vigtigt du ikke bruger olie eller creme på kroppen i 24 timer op til bike-fittet, da de markørerne vi bruger, ikke kan sidde fast hvis huden er for fugtig ved start. ( Dette gælder også barbering af ben, dette må heller ikke ske i indenfot de sidste 24 timer)

Bike-fittet tager ca 2 timer Der er mulighed for omklædning og bad bagefter.  Det er vigtigt at fortælle, at det ikke er fysisk udmattende.